Opzeggen / Wijzigen lidmaatschap

• Wanneer u onderstaand formulier invult en verzendt, krijgt de secretaris een automatische email met de gegevens. De secretaris zal daarna de gewijzigde gegevens verwerken en u hiervan een bevestiging sturen.
  • De vakken met (*) zijn verplichte vakken.
  • In de statuten en huisregels die op deze website geplaatst zijn kunt u alle regels rondom het lidmaatschap nalezen..
  • Eindigt het lidmaatschap gedurende het verenigingsjaar, dan blijft de contributie voor het hele jaar verschuldigd.
  • Wijzigt je lidmaatschap gedurende het verenigingsjaar, dan blijft de contributie voor het hele jaar verschuldigd.
  • Opzeggingen en wijzigingen dienen voor 1 juli schriftelijk bij de secretaris van de vereniging binnen te zijn.
  • Opzegging of wijziging verstuurd per e-mail wordt gezien als schriftelijke opzegging of wijziging.
  • Wordt op of na 1 juli een wijziging doorgegeven of opgezegd, dan blijft de contributie voor het hele jaar verschuldigd.
  • Graag duidelijk aangeven wat er gewijzigd moet worden!!!

Persoonsgegevens

Achternaam (*)